A.TÜ.309/F Nevelői feljegyzések

A.TÜ.309/F Nevelői feljegyzések
A/4 30 lapos könyv
A nevelői feljegyzéseket a diákotthon (kollégium) nevelője egész tanéven át vezeti a működési szabályzatban és az intézmény munkatervében előírt feladatainak dokumentálására.
Gyártó: Pátria Nyomda Zrt
4 115 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Részei:
1. "Szolgálati beosztás, heti foglalkozási rend" - Ezen a lapon ell megtervezni a hetente, kéthetente vagy havonta ismétlődő foglalkozásokat, munkatervi feladatokat (pl.: csoportmegbeszélés, korrepetálás, könyvtári órák, diákköri foglalkozások, stb.). A rovatok negyedes beosztása lehetővé teszi, hogy az azonos időben hetenként változó foglalkozások is beírhatók legyenek.
2. A "Munkaterv" egész tanévre szól. Kiterjed a tanulócsoporttal kapcsolatos nevelési célkitűzések, konkrét, határidős feladatok és az intézmény munkatervében személyre szólóan megjelölt tennivalók rögzítéséra.
3. Az éves munkaterv havonta esedékes feladatainak részletezését az "Ütemterv"-ek tartalmazzák.
4. A havi ütemterv alapján végzett munka értékelésére szolgál a "Feljegyzések a végzett munkáról" című lap; itt rögzíthető a félévi és az évvégi összegzés is. A "Megjegyzés" rovatba a munkaterv kiegészítései, módosítása vagy további feladatok kerülnek.
5. A "Tanulmányi lap"-on a tantárgyi érdemjegyek rovatainak folyamatos kitöltésére a nevelőtanár nem kötelezhető. A többi rovat kitöltése ajánlott. A "Feljegyzések" rovatba az önkormányzati tisztségek, az iskolai megbízatások, stb. jegyezhetők be.
6-7. A "Feljegyzések az iskola- (tanműhely-, üzem-) látogatásokról" és a "Megbeszélés a szülőkkel" részekben csak a tanulók nevelésével kapcsolatos lényeges észrevételeket kell feljegyezni.
8. "Ellenőrzések, feljegyzések". Az intézmény vezetője, a felügyeleti hatóságok vezetői ide írják be észrevételeiket, javaslataikat, a nevelőtanár munkájával (a munkatervvel, annak végrehajtásával, stb.) kapcsolatos utasításokat.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
P_ATU309F
Vélemények
Webáruház készítés